Internetcafé

Under vort besøg i Kubuneh i februar 2015 havde forbedring af internet forbindelsen høj prioritet. Den hidtidige forbindelse har på det seneste haft for mange udfald til at driften i net-caféen har kunnet tilfredsstille brugerne. Flere udbydere blev kontaktet og kom med tilbud. Den bedste forbindelse kunne firmaet Netpage tilbyde. De kom og oprettede forbindelse, der efter et par justeringer og antenneplacering på vandtanken fungerer fint.

 

 

Ubuntuteam 2

Der er 3 unge (en pige og to drenge), der styrer caféen. Den ene har været på flere kurser og er særdeles kompetent. For at reducere støvgener renoveres lokalet med bl.a. fliser på gulvet. Den nye forbindelse og renovering har været mulig på grund af fortsat støtte fra Visual Data.

Internetcafé 2Vi håber, at den nye forbindelse kan bevirke at indtjeningen igen kan øges. Indtægten ved mobilopladning har været faldende, da en del i byen har fået anskaffet solceller. For at støtte jobmuligheder for unge vil vi nu undersøge muligheden for at uddanne en af de 3 i reparation af mobiltelefoner.